BAZ Foglalkoztatási Paktum > Szakmabemutató a fémmegmunkálás területén2021. október 14. (csütörtök) 09:56news/298_0_300x199xffffff.jpg

Utolsó állomásán járt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Foglalkoztatási és Gazdaságfejlesztési Paktum szakmabemutató rendezvénye. 2021. október 13-án Encsen az ALFAFÉM Bt.-nél zártuk a programsorozatunkat.

 

Az Alfafém Bt. sokrétű feladatkörrel rendelkező vállalat.  Fő profiljuk a fémmegmunkálás. Cső- és fémbútorok gyártásával is foglalkoznak, megrendeléseik főként iskola- és irodabútor készítésre vonatkoznak. Ezen felül gyártanak fémszerkezeteket, kárpitos vasalatokat, vállalnak esztergálást, marást, lakatos munkákat és szinterezést is.

Pásztor András a cég képviselője mutatta be a vállalkozást az érdeklődőknek, ismertette a fémmegmunkálás tevékenységeit, beszélt a munkafolyamatokról.

A megyei foglalkoztatási paktum program szakmabemutatójának keretein belül a résztvevők feltették kérdéseiket a foglalkoztatási feltételekről, juttatásokról, érdeklődtek a nyitott pozíciókról, a jelentkezés módjáról.

Vissza