BAZ Foglalkoztatási Paktum > Munkahelymegőrző támogatás - pályázat2022. február 15. (kedd) 09:09news/302_0_300x199xffffff.jpg

Munkahelymegőrző támogatásra lehet pályázni 2022. március 2-ig. A program alapvető célja a munkaerő folyamatos foglalkoztatásának biztosítása, a létszámcsökkentésben érintett munkavállalók foglalkoztatásának támogatásával. Rendelkezésre álló keret: 1.000.000.000 Ft

Az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. ismételten meghirdette a „Munkahelymegőrző támogatás – átmeneti nehézséggel küzdő vállalkozások foglalkoztatási kapacitásának megőrzése érdekében” pályázati programot. 2022. március 2-ig, kizárólag postai úton lehet pályázni  a hatályos pályázati dokumentációban előírt módon és feltételekkel.

A vállalkozások foglalkoztatási kapacitásának megőrzése érdekében támogatásra az az Mt. 33.§-a szerinti munkáltató pályázhat, aki működésével összefüggő okból a munkaviszonyban foglalkoztatott legalább 15 fő munkavállalója munkaviszonyát a munkahelymegőrző támogatás nélkül felmondással meg kívánná szüntetni.

A pályázók körének pontos meghatározása, a felhívás részletei és a letölthető dokumentumok az Azonnal cselekszünk program oldalán olvashatók.

Az OFA Nonprofit Kft. a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Foglalkoztatási és Gazdaságfejlesztési Paktum szervezetének tagja.

 

 

Vissza