BAZ Foglalkoztatási Paktum > Munkatervekről a paktumszervezeti ülésen2023. március 31. (péntek) 10:52news/307_0_300x199xffffff.jpg

A Vármegyei Foglalkoztatási és Gazdaságfejlesztési Paktum 2023. március 28-án paktumszervezeti ülést tartott a Vármegyeháza Dísztermében.

A konzorcium vezetője képviseletében Dr. Schirger György, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Közgyűlés jegyzője köszöntötte a résztvevőket, beszélt az előző fejlesztési ciklusban megítélt támogatási összeg felhasználásáról, az elvégzett tevékenységekről, a megkezdett munka folytatásáról.

Sándor Edina, a paktum program szakmai vezetője ismertette az indikátor számokat, bemutatta a munkaerőpiaci szolgáltatásokat, a foglalkoztatást elősegítő támogatási konstrukciókat, kiemelte a projekt folytatásának hosszú távú hatásait.

A Kormányhivatal részéről Dr. Szikszai Szimonetta Judit főosztályvezető asszony nyújtott részletes tájékoztatást a nyilvántartott álláskeresők számának változásáról, a foglalkoztatottságról, valamint az indikátorok teljesüléséről.

Az ülés zárásaként Dr. Schirger György megköszönte a paktumszervezeti tagok eddigi munkáját, és reményét fejezte ki, hogy továbbra is sikeresen folytatódik az együttműködés.

 

Emlékeztető - paktumszervezeti ülés 2023.03.28.

Vissza