BAZ Foglalkoztatási Paktum > Állásbörze a Batyu-Tékában2017. október 30. (hétfő) 08:25news/35_0_300x199xffffff.jpg

A Szimbiózis Alapítvány állásbörzét szervez speciális igényű, fogyatékossággal élő és/vagy megváltozott munkaképességű munkakeresőknek. A rendezvényen szaktanácsadást is biztosítanak.

Az állásbörzét szervez a Szimbiózis Alapítvány az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával megvalósuló Karrier-M projekt keretében. A munkaadókat és a speciális igényű álláskeresőket 2017. november 7-én 14:30-17:00 között várják a Batyu-Téka Étteremben (Miskolc, Arany J. u. 4.). A munkavállalók számára a helyszínen rehabilitációs tanácsadást biztosítanak.

Munkáltatói partnerek között megtalálható többek között az Auchan Magyarország Kft, United Call Centers Kft., Miskolci Autista Alapítvány, Szorgoskert Nonprofit Kft.

Ha Ön, mint munkáltató szeretne részt venni a rendezvényen, bővebb információért keresse Szakács Mónikát az alábbi elérhetőségek egyikén: ugyvezeto@szimbiozis.net,  06/30-647-3787.

Ha Ön álláskeresőként szeretne részt venni a rendezvényen, ne felejtse el magával vinni az önéletrajzát, amihez letölthető sablont készített a rendezvény szervezője.

A rendezvény támogatói:

  FSZK logĂł.png   EMMI-logĂł.jpg

A paktum projekt támogatja a megváltozott munkaképességűek elhelyezkedését is.

 

Vissza