BAZ Foglalkoztatási Paktum > Ötletgazdák, innovatív cégek és érdeklődők találkozója2017. november 6. (hétfő) 11:51news/40_0_300x199xffffff.jpg

November 9-én folytatódik a startupok, innovatív vállalkozások bemutatkozása Miskolcon. Az érdeklődők a támogatásokról is tájékoztatást kapnak. Lehet regisztrálni!

Kapcsolatépítési, ismerkedési lehetőséget biztosít az a találkozó, melyet Meetup* sorozat keretében rendeznek Miskolcon. A szervezők célja, hogy összehozzák az innovatív vállalkozásokat a téma iránt érdeklődőkkel. A rendezvényen tájékoztatás hangzik el olyan programokról, melyek támogatást, iránymutatást adnak a vállalkozásoknak ötleteik megvalósításához.

 

A november 9-én 16.30-kor kezdődő rendezvényen a részvétel ingyenes. Témakörök:

BNL.jpg

 BNL Start Inkubátorház - 600 M Ft kerettel rendelkezik induló vállalkozások számára, melynek 80%-a továbbítandó támogatás, 20%-a pedig a BNL Start tőkebefektetése. Az előadáson arra is elhangzik a válasz, hogy mi is az a FinTech, hogyan halad az 1 éve futó inkubációs program, hogyan lehet erre jelentkezni. (Előadó: Bodáné Tajthy Krisztina - BnL Start Partners Kft.)

 

          
smark.png SMark – hamisításellenes technológia Miskolcról, amivel bármilyen tárgyi termék – a gyógyszertől a ruházati cikkeken át az autóalkatrészig – eredetisége egyszerűen beazonosítható. Ez az eljárás a hamisításellenes iparágban eddig egyedülálló, és leginkább ahhoz hasonlítható, ahogy manapság az embereket is az ujjlenyomatuk, vagy retinaképük alapján azonosítják és nem egy nyomtatott fotóval. (Barta György  - SMARK Technology Zrt.- alapító)                                                                                 

input.png

INPUT Program a startupoknak: mentorálás és az üzletfejlesztés, cél a nemzetközi piacra lépés. Miben tud segíteni a program és milyen eredményeket értek el eddig? (Pető Ágnes - INPUT területi koordinátor)                  


 * A Meetup egy online közösségi hálózatépítő portál, ami fizikai térben megvalósuló találkozók szervezésére motivál. A New Yorkból indult mozgalom az embereket nem ismertség, hanem érdeklődés alapján köti össze.

A paktum projekt támogatja a befektetés ösztönzéséhez kapcsolódó tevékenységeket a munkahelyteremtés ösztönzése érdekében.

 

Vissza