BAZ Foglalkoztatási Paktum > Igényeljen 100%-os bérköltség támogatást!2018. november 30. (péntek) 07:54news/49_0_300x199xffffff.jpg

A paktum program keretein belül lehetőség van arra, hogy 8 hónapon keresztül a munkáltató bérköltség támogatást kapjon a foglalkoztatott után.

Tudjon meg többet erről a támogatási elemről!

A bérköltség támogatás igénybevételének előfeltétele egy olyan hatósági szerződés, amely a teljes legfeljebb 8+4=12 hónapra állapít meg kötelezettségeket.
Támogatás időtartama: legfeljebb 8 hónap lehet, további 4 hónapos támogatás nélküli továbbfoglalkoztatási kötelezettség előírása mellett.

Támogatás mértéke: a foglalkoztatót terhelő bér és szociális hozzájárulási adó 100%-a, amely havonta legfeljebb a minimálbér másfélszerese és annak szociális hozzájárulási adója mértékéig terjedhet.
A támogatás igénybevételével egyidejűleg ugyanazon személy foglalkoztatására tekintettel az adókedvezményekre való jogosultságok is érvényesíthetők.

Ki lehet támogatott? A nyilvántartott álláskereső.

Részletesebb felvilágosításért kérjük, forduljon a járási hivatal foglalkoztatási osztályának munkatársaihoz. A lakóhelye szerint illetékes járási hivatal elérhetőségeit megtalálja honlapunkon.
Ha érdekli további támogatási lehetőség is, az igénybe vehető szolgáltatások, a kapcsolódó rendezvények, akkor regisztráljon a honlapon. E-mailben fogjuk tájékoztatni.

Vissza