BAZ Foglalkoztatási Paktum > Találja meg munkahelyét! - Toborzás Szikszón2018. március 7. (szerda) 14:59news/62_0_300x199xffffff.jpg

Az Onga és térsége helyi foglalkoztatási paktum munkatársai toborzás keretében több településen tartanak tájékoztatást a tartósan munkanélküli és az inaktív lakosság körében. A következő állomás: Szikszó.

A foglalkoztatási paktum keretében az álláskeresők és a munkaadók egyaránt támogatáshoz juthatnak. A munkavállalók bejárásának, lakhatásának, munkatapasztalat szerzésének vagy akár bérköltségének 100%-át is igényelni lehet annak a projektnek a terhére, amiről az ongai paktumiroda munkatársai adnak tájékoztatást Szikszón.

A toborzáson az érdeklődők konkrét munkalehetőségekről tájékozódhatnak, igény esetén személyes konzultáción vehetnek részt és az önéletrajz elkészítésben is segítséget kaphatnak. A szervezők azt kérik az álláskeresőktől, hogy a gyorsabb ügyintézés céljából vigyék magukkal a személyes irataikat (személyi igazolvány, lakcímkártya, TAJ kártya, TB kártya), az iskolai és egyéb végzettséget igazoló dokumentumokat.

Időpont: 2018. március 20. kedd 13.00-15.00 óra

Helyszín: Inkubátorház, Szikszó, Rákóczi út 33. 20-as terem

További információ: Paktumiroda Onga, Berzsenyi D. u. 9. ongapaktumiroda@gmail.com, Telefonszám: 20/275 74 24

Ongai Paktum Iroda = A KAPOCS  

Vissza