BAZ Foglalkoztatási Paktum > Gyakorlati információ munkáltatóknak2018. szeptember 4. (kedd) 08:36news/99_0_300x199xffffff.jpg

Jogszabályok böngészése helyett a gyakorlatban alkalmazható információkkal segíti a vállalkozásokat a Munkáltatótól munkáltatóig című videóblog. Az Ön cége is hozzászólhat, kérdezhet vagy akár szerepelhet benne.

A nyílt munkaerőpiacon immár általános problémává vált a megfelelő munkaerő megtalálása, ezért egyre több vállalat gondolkodik el azon, hogy megváltozott munkaképességű munkavállalót alkalmazzon. A Revita Alapítvány erre a kihívásra reagálva 2018 októberétől Youtube-videócsatornát indít a munkáltatókat leginkább érdeklő témákról. A néhány perces videókban érdemi információkat adnak az alkalmazással, a kiválasztással kapcsolatban és bemutatnak jó gyakorlatokat, ahol vállalkozók osztják meg tapasztalataikat.

Ahhoz, hogy minél hasznosabb tájékoztatást tudjanak adni, várják a munkáltatók kérdéseit, javaslatait is a témakörben, amihez egy rövid kérdőív kitöltésével lehet hozzájárulni, egyúttal a jó példaként bemutatható cégek jelentkezésére is ilyen módon van lehetőség.

További információ kérhető Szerepi Anna, projektvezetőtől (szerepi.anna@revitaalapitvany.hu, 70/286-71-06)

Ha szeretne elsők között értesülni a foglalkoztatási paktum honlapján megjelenő hírekről, támogatásokról, rendezvényekről, akkor regisztráljon, és tájékoztatást küldünk e-mail címére.

Vissza