ÁLLÁSKERESŐKNEK
 
BAZ Foglalkoztatási Paktum > ÁLLÁSKERESŐKNEKDigitális közösségi alkotóműhelyt adtak át Ózdon2019. július 5. (péntek) 09:27news/200_1_300x199xffffff.jpg

A digitális kompetenciák elsajátítását segíti az ózdi Bródy Imre Szakgimnáziumban átadott alkotóműhely.

A digitalizáció elterjedése nagy kihívást jelent a szakképzés számára is, amelynek magasan képzett munkaerőt kell biztosítania a vállalkozásoknak. Az Ózdi Szakképzési Centrum 446 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a szakképzési intézményrendszer átfogó fejlesztéséhez, e projekt keretében valósult meg az új Digitális közösségi alkotóműhely. A Bródy-s diákok szeptembertől tanulhatnak az alkotóműhelyben, de a tervek szerint az általános iskolások részére is kínálnak majd programot, ezzel segítve a fiatalok pályaorientációját.
(Fotó: ÓSZC Bródy Imre Szakgimnázium)

Az Ózdi Szakképzési Centrum a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Foglalkoztatási és Gazdaságfejlesztési Paktum szervezetének tagja.

Olvassa el ezt is! Élményalapú tanulás a digitális műhelyben

Ha elsők között szeretne információt kapni a foglalkoztatási paktum honlapján megjelenő hírekről, támogatásokról, rendezvényekről, akkor regisztráljon, és tájékoztatást küldünk e-mail címére.

 

Vissza