ÁLLÁSKERESŐKNEK
 
BAZ Foglalkoztatási Paktum > ÁLLÁSKERESŐKNEKStart Me Up! - ötletverseny az Egyetemen2019. november 1. (péntek) 11:00news/206_0_300x199xffffff.jpg

Az ötletgazdákat és az érdeklődőket is várják a második miskolci ötletversenyre a Miskolci Egyetemen november végén. Tavaly cégalapítási és 14 milliós befektetési lehetőségért lehetett versenyezni, idén is értékes díjakra számíthatnak a nyertesek.

A BNL Start Inkubátorház, az INPUT Program és a Miskolci Egyetem november 20-21-re meghirdetett ötletversenyére csapattal és egyénileg is lehet jelentkezni. A kétnapos rendezvényen a résztvevőknek a hozott vagy helyben kiválasztott vállalkozási ötletre kell megvalósítható, piacképes megoldást kidolgozniuk egy jól felkészült szakmai mentorgárda segítségével. A kidolgozott ötletet pedig a második napon egy szakértő zsűri előtt kell bemutatniuk.
A jelentkezők körére semmilyen megkötést nem írtak elő a szervezők, így tanuló, hallgató, vállalkozó és alkalmazott bármilyen szaktudással, bármilyen területről egyaránt részt vehet a megmérettetésen.

Helyszín: Miskolci Egyetem C/2 épület BNL Start inkubátorház

Az eseményről, a mentorokról, a szervezőkről további részletek olvashatók a Start Me Up! honlapján.

Az első ötletversenyről itt adtunk hírt: Verseny 14 millió Ft-os befeketetési lehetőségért

Ha elsők között szeretne információt kapni a foglalkoztatási paktum honlapján megjelenő hírekről, támogatásokról, rendezvényekről, akkor regisztráljon, és tájékoztatást küldünk e-mail címére.

Vissza