ÁLLÁSKERESŐKNEK
 
BAZ Foglalkoztatási Paktum > ÁLLÁSKERESŐKNEKModern Gyárak Éjszakája - november 13.2020. november 3. (kedd) 14:20news/272_0_300x199xffffff.jpg

Megyénk négy vállalkozása látogatható a Modern Gyárak Éjszakáján. November 13-án az érdeklődők a járványügyi helyzetre tekintettel ezúttal virtuálisan tekinthetnek be a gyárak működésébe. Az eseményhez országszerte eddig már több mint 50 vállalkozás csatlakozott.

Negyedik alkalommal rendezi meg az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) a Modern Gyárak Éjszakáját. A programsorozat célja azon innovatív, high-tech, zöld megoldások megmutatása, amelyek igazán versenyképessé, mintaértékűvé teszik a Magyarországon működő gyárakat, üzemeket. Tekintettel a járványhelyzetre a szervezők idén virtuális látogatásra hívják az érdeklődőket. A Modern Gyárak Éjszakája honlapján – videókkal, fényképekkel, online tudásbázissal és közösségimédia-játékok keretében – mutatják be működésüket a gyárak, valamint azokat a fontosabb folyamatokat, technológiákat, amelyekre méltán lehetnek büszkék. A programban részt vevő több mint 50 gyár és telephelyeik elérhetők az eseménysorozat honlapján.

„A Modern Gyárak Éjszakáját azért hoztuk létre, hogy minden érdeklődő számára kézzelfogható közelségbe hozzuk a Magyarországon zajló technológiaváltást. Jólétünk és fenntartható növekedésünk záloga ugyanis nem más, mint az innováció és digitalizáció. Itt a lehetőség, hogy most megismerjük, mit is jelent mindez a gyakorlatban.” (Dr. Palkovics László, innovációs és technológiai miniszter)

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében virtuálisan megtekinthető vállalkozások:
Nestlé Hungária Kft. – Diósgyőr
A Nestlé cégcsoport egyetlen, kizárólag üreges csokoládéfigurák gyártására specializálódott üzeme a világon.  2011 óta több mint 2 milliárd forintnyi beruházás valósítottak meg és több mint 700 kollégát foglalkoztatnak. (Forrás: nestle.hu) Nézze meg az állásajánlatokat is, kattintson az oldalon a "munkakör keresése" gombra.

Nestlé Hungária Kft. – Szerencs
A szerencsi üzem 1991 óta tartozik cégcsoporthoz, és évek óta a Nestlé közép-európai regionális kávé- és kakaóitalpor gyártó és töltő üzeme, amely közel 30 országot lát el itt készülő termékekkel. Itt készül többek között a Nesquik OptiStart termék, és itt fejlesztették ki 2002-ben a Nescafé 3in1 termékeket az európai piac számára, melyeket azóta is itt gyártanak. Az elmúlt években 5,5 milliárd forintnyi beruházást valósítottak meg az üzemben és több mint 500 kollégát foglalkoztatnak. (Forrás: nestle.hu) Nézze meg az állásajánlatokat!

Hagyó Kft. - Miskolc
A HAGYÓ Kft. 1999 óta foglalkozik élelmiszeripari berendezések és innovatív technológiák fejlesztésével, gyártásával és installálásával: főleg borászati, gyümölcsfeldolgozási, és lepárlási területeken. Büszkék a borászatok és pálinkafőzdék részére kifejlesztett számítógépes automatizálási rendszerükre, és hogy az irányított erjesztés technológiák tekintetében hazánkban piacvezetők.
A járványhelyzet miatt kialakult, hosszú távú igényekhez igazodva, a HAGYÓ Kft. új, kettős hasznosítású technológiát fejlesztett. A kompakt, automatizált és egyszerűen üzembe helyezhető HAGYÓ SNT lepárló egyrészt alkalmas fertőtlenítő alapanyag: magas tisztaságú, 90-93 V/V%-os alkohol gazdaságos előállítására, akár a kereskedelemben forgalmazott cukorból, valamint a vodkán kívül bármely nemzet párlatának tökéletes minőségű megalkotására is képes a speciális, saját fejlesztésű kompakt finomító oszlopnak köszönhetően, mely cégük szabadalommal védett szellemi tulajdona. (Forrás: moderngyarakejszakaja.hu) Nézze meg az állásajánlatokat is!

Weinberg’93 Építő Kft. – Sárospatak
Fő profiljuk a generálkivitelezés és az acélszerkezet-gyártás. Közel negyed évszázados működésük alatt eddig több mint 423 acél- és vasbeton szerkezetű üzemet, gyárat, bevásárló és sportlétesítményt kiviteleztek. A szakalvállalkozókkal együtt több mint 500 embert foglalkoztatnak. (Forrás: weinberger93.hu) Nézze meg az állásajánlatokat is!

Ha elsők között szeretne információt kapni a foglalkoztatási paktum honlapján megjelenő hírekről, támogatásokról, rendezvényekről, akkor regisztráljon, és tájékoztatást küldünk e-mail címére.

Modern Gyárak Éjszakája 2019

 

 

Vissza