ÁLLÁSKERESŐKNEK
 
BAZ Foglalkoztatási Paktum > ÁLLÁSKERESŐKNEKMunkavállalást támogató tréning fiataloknak2018. május 2. (szerda) 15:36news/76_0_300x199xffffff.jpg

Alapvető szociális és vállalkozói készségek fejlesztésére fókuszálva kíván megoldást nyújtani a 18-30 év közötti korosztály számára egy oktatási program, amire Miskolcon is várják az érdeklődőket. Még lehet regisztrálni!

A Coca-Cola HBC Magyarország Kft. ingyenes tréningprogramot indított fiataloknak, hogy elsajátíthassák a munkavállalást elősegítő készségeket. Az 1 napos képzésen szerepel önismereti és önfejlesztési gyakorlat, kapcsolati rendszer építése, próbainterjú. A program szervezői minden olyan alapvető készség megszerzéséhez tanácsot adnak a résztvevőknek, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a fiatalok sikeresek legyenek a munkaerő-piacon. Az érdeklődők a május 5-i programra még jelentkezhetnek. A  program helyszíne: Szeklice Egyesület, Miskolc, Nagy Sándor utca 11.; időpontja 2018. május 5. 9.00-17.00.

A képzést a Szeklice Egyesület szakemberei tartják, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek pályaorientáció és munkaerő-piaci tréningek területén.

A Coca-Cola HBC Magyarország, mely eddig 116 milliárd forintot fektetett be hazánkban és 2012-ben elsőként kötött stratégiai partnerségi megállapodást a magyar kormánnyal, most új partnerségi programot indított el.  A 2017 szeptemberében kezdődött és 2020-ig tartó program keretében 8000 fő részesül oktatásban. A program középpontjában a fiatalkori munkanélküliség visszaszorítása áll. A vállalat az alapvető szociális és vállalkozói készségek fejlesztésére fókuszálva kíván megoldást nyújtani a 18-30 év közötti NEET (Not in Education, Employment, or Training) korosztály számára egy olyan oktatási programmal, amely az alapvető készségek kialakításával, valamint hálózatok és kapcsolatok fejlesztésével a fiatalok elhelyezkedését mozdítja elő.

A program oktatási partnere Miskolcon: Szeklice Egyesület

A programban együttműködő partnerek:
Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság
Uniomédia

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Foglalkoztatási és Gazdaságfejlesztési Paktum szervezetének tagja.

A fiatalok foglalkoztatását a paktum projekt is támogatja. Tudjon meg róla többet itt: Milyen támogatást nyújt a projekt? A támogatás további részleteiről a járási hivatal foglalkoztatási osztályának munkatársai adnak tájékoztatást. A lakóhelye szerint illetékes járási hivatal elérhetőségeit megtalálja honlapunkon.

A témához kapcsolódó korábbi hírek:

Az "Én jövőm" program Kazincbarcikán

Fiatalok munkavállalását támogató vállalati program

 

Vissza