MUNKAADÓKNAK
 
BAZ Foglalkoztatási Paktum > MUNKAADÓKNAKÖtletverseny és mentorprogram2021. február 24. (szerda) 14:20news/282_0_300x199xffffff.jpg

Innovatív szolgáltatások és termékek ötletgazdáinak jelentkezését várják március 14-ig. A mentorprogramban tapasztalt szakemberek, vállalkozók nyújtanak segítséget az ötletek megvalósításához, a legjobbakat pedig díjazzák is.

Negyedik alkalommal szervezik meg a Start Me Up! programot, amire egyetemista, vállalkozó, alkalmazott egyaránt jelentkezhet bármilyen témakörben. A BNL Start Inkubátorház, az INPUT Program és a Miskolci Egyetem mint szervezők olyan ötletet várnak, ami megoldást kínál egy-egy üzleti problémára és még a világ is jobb lesz tőle.

A program során -, ami egyszerre mentorálás és verseny is - március 22. és április 10. között on-line kapnak segítséget az ötletgazdák, majd a legjobbakat díjazzák is.

Jelentkezés és további információ: Start Me Up!

A korábbi ötletversenyről itt adtunk hírt:
Start Me Up! - ötletverseny az Egyetemen
Verseny 14 millió Ft-os befektetési lehetőségért

Ha elsők között szeretne információt kapni a foglalkoztatási paktum honlapján megjelenő hírekről, támogatásokról, rendezvényekről, akkor regisztráljon, és tájékoztatást küldünk e-mail címére.

Vissza